Welkom bij Dans het leven met Monique

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om jouw leven te vullen met dans. Van danslessen tot unieke dansproducten, wij helpen je graag om je passie voor dans te uiten en te beleven.


Bestsellers

“Ik ben zo dankbaar dat ik de danslessen van Monique heb ontdekt. Haar passie en energie zijn aanstekelijk en ik voel me altijd geïnspireerd na elke les. Dankzij Dans het leven met Monique ben ik echt gegroeid als danser.”

— Sanne


Ontdek ons assortiment

Laat je inspireren door onze unieke dansproducten en maak van elke danservaring een bijzonder moment.


Over ons

Dans het leven met Monique is een dansstudio en webshop gevestigd in Brielle, Zuid-Holland. Wij geloven dat dans een krachtig middel is om expressie te geven aan emoties en om verbinding te maken met jezelf en anderen. In onze dansstudio bieden wij diverse danslessen aan voor alle leeftijden en niveaus. Van ballet tot modern en van hiphop tot salsa, er is voor ieder wat wils. Daarnaast hebben wij ook een webshop waar je terecht kunt voor unieke dansproducten zoals kleding, schoenen en accessoires. Ons team van gepassioneerde dansdocenten en professionals staat klaar om je te begeleiden op jouw dansreis. Dans het leven met Monique en ontdek de magie van dans.